Aankondigingen

Op vrijdag 21 februari is er weer een Climax Pubquiz. Een gezellige avond met een speciaal biertje, een wijntje of een glaasje fris met vragen over van alles en nog wat. Een team bestaat uit 4 tot 6 mensen. In de kantine kun je je nu al op het inschrijfformulier aanmelden. Er kunnen maximaal 20 teams meedoen, dus schrijf je snel in! Aanvang 19.30 uur.

Traditiegetrouw sluiten we het indoorseizoen af met het bezoek aan een wedstrijd in Dortmund. Op zondag 15 maart gaan we weer met een bus vol Climax-atleten en supporters naar een wedstrijd voor Pupillen A t/m Masters.

Zaterdag 14 maart 2020 wordt voor de 40e keer de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk gehouden. Broekhuis met vestigingen in het midden, noorden en oosten van Nederland, o.a. in Ede, is ook hoofdsponsor van de Edese marathon. Klik hier voor meer informatie.

Op zaterdag 28 maart organiseert de Activiteitencommissie van Climax weer een EnigmaTrip. Tijdens deze pittige en gezellige tocht moet je onder andere fietsen, wandelen en puzzelen. De tocht volbreng je in teams van maximaal vier personen. Per team moet minimaal één deelnemer lid zijn van Climax. Inschrijven kan tot 2 maart.

Op zaterdag 20 juni 2020 organiseert Climax de 22e Groot Ginkelse Loop. De Groot Ginkelse Loop is een loop door het bijzondere mooie Zuid-Veluwse landschap, voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Het programma bestaat uit een wedstrijd over 5 en 10,5 km en een halve marathon. De inschrijving is al geopend. Klik hier voor meer informatie.

Op 10 oktober 2020 vindt de 1e Edese marathon plaats. De wedstrijd wordt georganiseerd door Climax en Stichting Heiderun. Voor meer informatie zie https://www.heiderun.nl/marathon-ede/