Aankondigingen

De Athletic Champs wedstrijd van 4 april wordt afgelast. Er is geen vervangende datum voor vastgesteld.

Door de maatregelen rondom het coronavirus is besloten om de beginnerscursus Start to Run die op 7 april zou beginnen, te verplaatsen naar dinsdag 8 september 2020. Dan begint de nieuwe editie van Start to Run, dé hardloopbeginnerscursus met trainers van Climax.

Op zaterdag 11 april opent Climax het baanseizoen met de traditionele 'Trainingspakkenwedstrijd' voor junioren, senioren, masters, VB atleten en racerunners. De wedstrijddag begint om 9.30 uur met een 5 km, gevolgd door een 60 en/of 400 meter voor racerunners, een meerkamp voor junioren CD en VB atleten en losse onderdelen voor de junioren AB (U18 en U20), senioren en masters.

Op zaterdag 20 juni 2020 organiseert Climax de 22e Groot Ginkelse Loop. De Groot Ginkelse Loop is een loop door het bijzondere mooie Zuid-Veluwse landschap, voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Het programma bestaat uit een wedstrijd over 5 en 10,5 km en een halve marathon. De inschrijving is al geopend. Klik hier voor meer informatie.

Op 10 oktober 2020 vindt de 1e Edese marathon plaats. De wedstrijd wordt georganiseerd door Climax en Stichting Heiderun. Voor meer informatie zie https://www.heiderun.nl/marathon-ede/