Aankondigingen

De Sportkaart is er speciaal voor studenten en scholieren in Ede, die naar school gaan of studeren op een van de aangesloten onderwijsinstellingen in Ede. Je kunt er onbeperkt mee sporten bij verschillende fitnesscentra of verenigingen, zoals Climax. Sport nu 1 maand gratis en betaal geen inschrijfgeld.

Deze actie geldt t/m 31-1-2020 en alléén voor nieuwe leden.
Activeer je je Sportkaart na een stopperiode van 3 maanden? Dan kom je voor deze actie helaas niet in aanmerking.

Op vrijdag 21 februari is er weer een Climax Pubquiz. Een gezellige avond met een speciaal biertje, een wijntje of een glaasje fris met vragen over van alles en nog wat. Een team bestaat uit 4 tot 6 mensen. In de kantine kun je je nu al op het inschrijfformulier aanmelden. Er kunnen maximaal 20 teams meedoen, dus schrijf je snel in! Aanvang 19.30 uur.

In oktober gaat seizoen 2019-2020 van de BVC weer van start. Het circuit start op 26 oktober in Veenendaal. De Edese editie staat gepland op 11 januari 2020. De wedstrijden beginnen om 10:00 uur met de pupillen en als laatste onderdeel start de lange cross om ongeveer 12:00 uur.

Op zaterdag 28 maart organiseert de Activiteitencommissie van Climax weer een EnigmaTrip. Tijdens deze pittige en gezellige tocht moet je onder andere fietsen, wandelen en puzzelen. De tocht volbreng je in teams van maximaal vier personen. Per team moet minimaal één deelnemer lid zijn van Climax. Inschrijven kan tot 2 maart.

Op 10 oktober 2020 vindt de 1e Edese marathon plaats. De wedstrijd wordt georganiseerd door Climax en Stichting Heiderun. Voor meer informatie zie https://www.heiderun.nl/marathon-ede/