Ook in 2021 gaan de Clubkampioenschappen van Climax door. En wel op zaterdag 2 oktober. Voor de pupillen is er 's morgens een meerkamp om de clubtitels en 's middags komen de oudere atleten, de G-atleten en Racerunners aan de start. Voor de G-atleten, Racerunners en Junioren CD is er een meerkamp. Voor Junioren AB (U20/U18), senioren en masters staan een meerkamp en losse nummers op het programma.

De meerkampen voor de pupillen beginnen om 9:45 uur en duren ca. 2 uur. De laatste onderdelen starten om 11:40 uur.

Voor de pupillenwedstrijden worden ouders gevraagd te helpen met jureren/begeleiden van de groepen. Je kunt je aanmelden bij de inschrijving.

Klik hier om in te schrijven voor de clubkampioenschap voor pupillen.
Inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 1 oktober om 17:59 uur.

G-atleten, Racerunners en Junioren CD kunnen zich inschrijven voor een meerkamp.

Junioren AB (U20/U18), senioren en masters kunnen zich inschrijven voor een vijfkamp doen of inschrijven voor losse onderdelen. Daarbij is er een klassement voor een sprint 3-kamp (100, 200, 300 meter), een spring 2-kamp (hoog, ver), een werp 2-kamp(kogel, speer). Horden en de langere looponderdelen zijn losse onderdelen. Losse onderdelen gaan door bij minimaal 4 inschrijvingen.

De wedstrijden voor G-atleten, Racerunners, junioren, senioren en masters beginnen om 12:45 uur en eindigen rond 17:00 uur.

Klik hier om je in te schrijven voor de clubpampioenschappen van de overige categorie├źn.
Inschrijven is mogelijk t/m donderdag 30 september.

Publiek is weer welkom, maar moet wel onderling 1,5 meter afstand bewaren.