Op zaterdag 29 april wordt er een poging gedaan om het Guinness World Record 'langste afstand gerend in 24 uur, geblinddoekt' te verbreken. Björn van Loon gaat 24 uur geblinddoekt hardlopen, zijn doel is het record van 80 km te verbreken en op 200 km te zetten.

Waarom doet hij dat? Hij wil geld inzamelen voor het goede doel, voor Bartiméus Fonds (voor iedereen die blind of slechtziend is). 

Waarom een blindrun?

Als je (bijna) blind bent, mis je die mooie glimlach die voor jou is. Ook naar school gaan, werken of sporten is veel moeilijker. Björn weet er alles van: zijn dochtertje Maja van zes is blind geboren. Hij en zijn vrouw Emily vragen zich af hoe Maja's leven eruit gaat zien.

Gelukkig worden Maja en haar ouders begeleid door Bartiméus. Björn weet hoeveel er mogelijk is met de juiste steun en begeleiding. Maar daar is veel geld voor nodig. Daarom zamelt Björn met zijn 24-uurs Blindrun geld in voor kinderen die (bijna) blind zijn.

Open jij je ogen voor Maja en kinderen zoals zij? Kom dan naar de Bedrijven Borrel en doneer!

Op zaterdag 29 april van 15.30 – 17.00 uur is de Bedrijven Borrel in het clubhuis van AV Climax. Björn zal hier kort woordje geven, daarna loopt hij weer verder. De voorzitter van Bartiméus Fonds komt iets vertellen over hun werk voor mensen die blind of slechtziend zijn. En uiteraard is het een mooie netwerkgelegenheid.

Vanaf €50 kun je je aanmelden voor deze netwerkborrel voor het goede doel. Hiervoor ontvangt u 2 consumpties inclusief hapjes bij de borrel. Het exacte bedrag kan worden betaald via de donatie link of ter plekke worden voldaan.

Voor meer informatie en donatie link:

Björn rent voor 'het missen van zicht' (inactievoorbartimeus.nl)

Aanmelden voor de business borrel: