Door de maatregelen rondom het coronavirus hebben we besloten om de Start to Run die op 7 april zou beginnen, te verplaatsen naar dinsdag 8 september 2020. Dan begint de nieuwe editie van Start to Run, dé hardloopbeginnerscursus met trainers van Climax.

Samen met "medebeginners" ga je zeven weken lang op zaterdagochtend vanaf 9 uur ‘s morgens en/of dinsdagavond half 8 ‘s avonds hardlopen. Je komt op de mooiste plekjes bij jou in de omgeving en je traint onder begeleiding van professionele hardlooptrainers van Atletiekvereniging Climax. Dé manier om gezellig, leuk en sportief bezig te gaan met hardlopen!

De eerste training start op dinsdag 8 september om 19.30 uur en begint met een informatie- en kennismakingsgedeelte, waardoor deze eerste training plaatsvindt vanuit de Runnersworld winkel. De overige trainingen starten op de accommodatie van Climax.

Let op, bij de landelijke Start to Run wordt er één keer per week in groepsverband getraind. Wij verzorgen dit tweemaal per week, zónder extra kosten. Je kunt bij ons dus kiezen tussen de zaterdag en dinsdag, maar je kunt ook beide dagen meelopen.

Als je interesse hebt of wil je meer weten, loop dan eens vrijblijvend binnen in de Runnersworld winkel aan het Kuiperplein in Ede voor meer informatie.