vrijwilligers06 220pxLieve leden en ouders van leden,

Deze noodklok luidt voor iedereen! De eerste maandag van de maand horen we om 12 uur een sirene. Maar vandaag lees je hem in de mailbox en op de website. Wat je hoort is de noodklok.

Climax is een vereniging bestaande uit alleen maar vrijwilligers. Iedereen die je iets ziet doen voor de vereniging doet dat volledig vanuit zijn of haar goede bedoelingen. Omdat ze iets terug willen doen voor hun vereniging, omdat ze beseffen dat het lidmaatschap zo goedkoop is omdat we overal samen de schouders onder zetten, omdat ze het gezellig vinden, omdat het een gewoonte is, omdat je het een sociale plicht vindt.

Bij een wedstrijd staan al snel meer dan 60 vrijwilligers op de been om het verkeer te regelen, een bekertje water aan te geven, lintjes op te hangen e.d… Hoe duur zou een wedstrijdje worden als al deze mensen betaald moeten worden? En hoe leuk zijn die kleine, goedkope wedstrijdjes?

Lieve mensen… Zonder jullie hulp, al is het maar 1 dagdeel per jaar, kan Climax geen kamp meer organiseren, geen pubquiz, geen cross, geen wedstrijdjes meer voor onze jeugd.. En die nieuwe Dafne en Sifan dan? Moeten die dan maar naar een andere sport omdat ze er nooit achter kwamen hoe goed ze waren, omdat er geen wedstrijdjes meer zijn?

Bij voetbal word je verplicht shirtjes te wassen en te rijden…

Bij hockey heb je kantinedienst…

Bij volleybal moet je tellen bij andere wedstrijden…

Bij basketbal moet je fluiten bij de andere teams…

Sporten doe je SAMEN!

vrijwilligers05 220pxNaar verplicht vrijwilligerstaken vervullen willen we eigenlijk niet, maar op dit moment zien wij bijna geen andere uitweg.

Help Climax een leuke, laagdrempelige, goedkope vereniging te blijven. En help mee: bij een baanwedstrijd, in het bos, in een commissie of bij een schoonmaakactie. Al is het maar 1 dag per jaar.

Help de noodklok te doven. Voor meer vragen en om je aan te melden kun je terecht bij de vrijwilligerscommissie.

Namens het bestuur van Atletiekvereniging Climax,

Marieke van Hunen
tel. 06-29550757