Allunited logo

 

 

Voor toegang tot je gegevens moet je inloggegevens opvragen via de link: https://pr01.allunited.nl/index.php?section=CLIMAXEDE

Om aan een wachtwoord te komen, vul je bij gebruikersnaam je e-mailadres in dat bij Climax geregistreerd staat en laat je het veld wachtwoord leeg. Daarna klik je op nieuw wachtwoord aanvragen. Eventueel kun je ook inloggen met het AllUnited relatienummer of met je licentienummer.

Je krijgt dan een tijdelijk wachtwoord doorgemaild dat je in het veld wachtwoord moet plakken, daarna inloggen. All United vraagt vervolgens om zelf een nieuw wachtwoord aan te maken.

ClubApp
Climax heeft ook een eigen ClubApp. Alles met betrekking tot atletiek en hardlopen in één app. De app bevat verschillende onderdelen, zoals clubnieuws, nieuws Atletiekunie, social media (Facebook en Instagram), fotoalbums (Flickr, Facebook en YouTube), diverse handige websites, agenda en meer. Bovendien kunnen de persoonlijke gegevens in de ledenadministratie worden gecontroleerd en aangepast.

De app kan gratis gedownload worden in de Appstore of Google Play. Hij heet ClubApp.

Na het invoeren van je mailadres (degene die bij Climax geregistreerd staat) en zelfgekozen wachtwoord krijg je een bevestigingsmail. Klik hier voor meer informatie en screenshots.