foto,trainingstijden,categorie,trainers
Trainingstijden
 • Trainingstijd
  Maandag 19.00-20.30 uur
 • Trainingstijd
  Woensdag 19.00-20.30 uur
 • Trainingstijd
  Zaterdag 9.00-10.30 uur
Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Categorie
Gevorderden
Ambitie & doel
Deze groep richt zich iets minder op hoge snelheid maar vooral op plezierig en vlot lopen van langere afstanden in een gevarieerde omgeving.
Tempo & afstand
Minimaal 10km/u voor een uur lang. Afstand per training 10-15 km.
Inhoud training
Maandagavond: loopscholing en gevarieerde snelheidstraining, met intervallen en hellingen. Flexibel in te vullen, zodat elke runner traint binnen zijn/haar mogelijkheden. Woensdagavond: een duurloop met een minimale afstand van 10 km. Met halen kan dit maximaal 14 km. worden. Minimale tempo/snelheid rond de 6 minuten per kilometer. Zaterdagochtend: weer een iets langere, rustige duurloop van 10 tot 15 km. Wij zoeken naar variatie in routes en ondergrond. De startplek is op wisselende plaatsen in Ede en omgeving.
Deelnemers
We zijn op dit moment met 35 enthousiaste en gezellige runners. De groep is erg divers, met snelheden tussen de 10 km en 13 km per uur bij duurlopen. De verhouding man – vrouw is 60% - 40%. De leeftijd varieert van 25 tot 79.
Wedstrijden & evenementen
Jaarlijks wordt deelgenomen als estafetteploeg aan de Veluweloop. Er wordt door een deel van de groep ook getraind voor een halve/hele voorjaarsmarathon. Daarnaast wordt met mate aan andere wedstrijden deelgenomen, zoals Heiderun, Horaloop, BVC, etc.
Extra info
Wij lopen met een vriendengroep. Naast sporten organiseert men ook wel uitjes als film, toneel, zang, feesten. 1 keer per jaar gaan wij met z'n allen uit eten. Op de eerste woensdagavond van de maand gaan wij na afloop van de training samen koffie drinken.
Trainers
 • Trainer
  Laurens Beerepoot
 • Trainer
  Ad Lamkamp
 • Trainer
  Dick van Hilten
 • Trainer
  Linda Ebbinge (voor loopscholing)