foto,trainingstijden,categorie,trainers
Trainingstijden
  • Trainingstijd
    Woensdag 19.30-21.00 uur
  • Trainingstijd
    Zaterdag 9.00-10.30 uur
Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Categorie
Expert
Ambitie & doel
In deze groep bevinden zich atleten die ook hun persoonlijke record willen verbeteren. Maar alle atleten willen hiervoor op een verantwoorde wijze trainen met het plezier in het hardlopen voorop.
Tempo & afstand
12 km+/u bij duurloop van 10 km
Inhoud training
Volgens het jaarplan worden de trainingen ingericht. Het trainingsschema is een gevarieerd trainingsprogramma maar is ook een instap en uitstap schema. Dit is een voordeel voor lopers die veel aan wedstrijden deelnemen. Zij kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod van baan training tot lange duurlopen. De intensiteit wordt, tot een maand voor de wedstrijden (Heiderun en Horaloop), flink opgevoerd.
Deelnemers
De groep bestaat uit gevorderde lopers. Aantal: zo’n 10 frequente bezoekers en 15 wisselende. De gemiddelde opkomst ligt tussen de 6 en 14 lopers. Leeftijd: tussen de 24 en 62 jr. Verhouding vrouw/man: 20/80. Een deel van de lopers heeft ervaring met halve,- en hele marathons.
Wedstrijden & evenementen
Het maandelijkse trainingsschema wordt afgeleid van het jaarplan. In jaarplan zijn de meest voorkomende lokale wedstrijden in opgenomen (Heiderun, Horaloop, BVC-cross, Februariloop etc.).
Extra info
Van iedere training proberen we een sociaal evenement te maken. Daarnaast willen we Jaarlijks gezamenlijk uit eten te gaan, regelmatig koffie te drinken na afloop van de trainingen. Het trainingsseizoen wordt tegen het einde van het trainingsseizoen afgesloten met een evaluatie en een gezellig etentje voor de lopers en trainers. Er is altijd ruimte voor uitbreiding of een tijdelijk bezoek!
Trainers
  • Trainer
    Evert Schipper