De tweede BVC-wedstrijd van het seizoen in Wageningen leverde Climax maar liefst tien top drie posities op met eerste plaatsen voor Carla Kalkhoven (Korte Cross Vrouwen Masters) en Anne Wiersma (Korte Cross Mannen Masters).  Het was een koude maar droge winterse dag met temperaturen net onder het vriespunt.

Op een gedeeltelijk gewijzigd parcours ten opzichte van vorig jaar mochten om 10u de eerste pupillen al van start. Bij de Meisjes Pupillen Mini finishte Eva van Heerikhuize als tweede. Ook Mick van Ree (Jongens Pupillen Mini) kwam als tweede over de finish. Aiden Poolman werd bij de Jongens Pupillen C derde op slechts vijf seconden van de tweede plaats. Ook spannend was het bij de Jongens Pupillen A2 waar Twan Smit derde werd en Jelte Schenk op twee seconden van Twan de vierde plaats opeiste. 

Bij de Jongens Junioren D2 was de derde plek voor Sjoerd van Rheenen. Ook hier was het een close finish (drie seconden ten opzichte van de tweede plaats).

Bij de Korte Cross Vrouwen Masters finishte Carla Kalkhoven overtuigend met een ruime voorsprong als eerste. Arris van Deelen pakte de derde plaats bij de Korte Cross Mannen. Anne Wiersma (1e) en Jelle Hanswijk (2e) zorgden voor succes en een 1-2 bij de Korte Cross Mannen Masters. Net zoals bij de Korte Cross Vrouwen Masters was het overtuigend met een flinke voorsprong op plaats drie. Mathias Meijer finishte als derde bij de Lange Cross Mannen Masters 35-49.

Uitslagen: https://www.bvccircuit.nl/bvc/uitslagen/