Met de huidige corona-regels mocht de BVC wedstrijd vandaag in Wageningen, zaterdag 11 december, doorgaan met een aantal extra regels (geen publiek, 1,5m afstand) waar iedereen zich goed aan hield (vandaar alleen foto van afstand). Op deze koude, mistige en droge dag eindigden 5 Climax atleten in de top 3 van hun categorie.

Bij de Jongens Pupillen C eindigde Remco Groenendijk als derde, op slechts twee seconden van de nummer twee. Myla Helbling pakte bij de Meisjes Pupillen B ook de derde plaats. Bij de Jongens Pupillen A1 was het een spannende strijd om derde plaats: de nummers 3, 4 en 5 zaten slechts 1 seconde bij elkaar vandaan. Climax pupil Twan Smit was van deze drie jongens de snelste en werd derde.

Ook een derde plaats was er voor Noa van Heerikhuize bij de Meisjes Junioren D2. Celine van Heerikhuize werd tweede bij de Meisjes Junioren A. Bij de Korte Cross Vrouwen Masters was er net geen podiumplek, maar eindigde Femke Schuurman-Meeusen op plaats vier op slechts twee seconden van de nummer drie. Ook Arris van Deelen (Korte Cross Mannen) zit dicht bij de top drie.

De volgende BVC wedstrijd vindt hopelijk op 8 januari 2022 plaats in Ede. 

Uitslagen