De 2e Stedenwedstrijd Athletic Champs 2019 voor de pupillen vond zaterdag 25 mei plaats in Gendringen. Op deze zonnige dag was Climax hier aanwezig met drie teams, welke allemaal op het podium eindigde. Met een eerste plaats en twee derde plaatsen was het weer een succesvolle dag.

In poule A waren twee Climax teams ingedeeld. Met een derde plaats en een eerste plaats voor Climax was het een mooie dag. Het A1 pupillen team bestond uit slechts 5 pupillen en mocht daarom flink aan de bak bij de team estafette. De vijf kanjers van dit team werden beloond voor hun inspanningen en eindigden op de 3e plaats. Het gemixte team van A1 en A2 pupillen werd in deze poule verdienstelijk eerste. Met een verschil van slechts 16 punten op de tweede plaats was het een spannende wedstrijd.

In poule D werd het gemixte Climax team met Mini, C en B pupillen derde. Hier scheelde het ook niet veel met positie twee: slechts 32 punten. Dit beloofd nog veel voor de volgende twee Stedenwedstrijden!

De volledige uitslag van de Climax pupillen is na te lezen via deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/31000/teams/

Stedenwedstrijd Gendringen - Team Climax

Stedenwedstrijd Gendringen - Team Climax

Stedenwedstrijd Gendringen - Team Climax