Bij de 3e Stedenwedstrijd Athletic Champs 2019 voor Pupillen op zaterdag 15 juni in Deventer waren drie pupillen teams van Climax aanwezig met A1, A2, B, C en Mini pupillen. Alle drie de Climax teams eindigden in hun poule op de 3e plaats, waarmee dit een geslaagde wedstrijd genoemd mag worden.

In poule A was het Climax team met A2 pupillen ingedeeld. In deze poule zat de top 3 dicht bij elkaar en scheelde het uiteindelijk maar 38 punten met de tweede plek.

Het Climax team met A1 pupillen was ingedeeld in poule B. Waar ze in de 2e Stedenwedstrijd nog met 5 pupillen waren, bestond het team dit keer uit slechts 4 pupillen. Daarom moest iedere pupil uit dit team 3x lopen bij de team estafette. Net zoals bij de vorige wedstrijd werd hun inzet beloond met een mooie derde plaats.

Het gemixte Climax team met Mini, C en B pupillen werd in poule F derde op slechts 7 punten van de tweede plaats. Dit kan in de finale Stedenwedstrijd nog erg spannend gaan worden.

De volledige uitslag van deze wedstrijd is na te lezen via deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/26146/teams/

Stedenwedstrijd Deventer - Climax pupillen B, C en Mini op het podium

Stedenwedstrijd Deventer - Climax pupillen A1 op het podium

Stedenwedstrijd Deventer - Climax pupillen A2 op het podium

Stedenwedstrijd Deventer - Climax pupillen start Meters maken