Afgelopen vrijdag is er vanwege de toenemende aantallen besmettingen weer een persconferentie geweest. Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen door het kabinet en de gegeven toelichting vanuit het NOC/NSF en Sportservice Ede, hebben we als bestuur het volgende bericht naar de trainers gestuurd.

De accommodatie van Climax is vanaf zondag 28 november 2021 tussen 17:00- 05:00 uur gesloten voor alle sportactiviteiten. Dit houdt in dat de zaterdagtrainingen normaal kunnen doorgaan, uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen. Deze beperkingen gelden vooralsnog voor een periode van 3 weken.

Conform de maatregelen is het wel mogelijk om ná 17:00 én buiten de accommodatie trainingen te verzorgen aan groepen van maximaal 4 personen, exclusief de trainer. Ook hiervoor geldt dat de landelijke richtlijnen van toepassing zijn.
De trainer bepaalt zelf of hij/zij op deze basis training wil geven.

Het blijft een bijzondere tijd en vanuit het bestuur hopen we van harte dat de beperkingen snel weer opgeheven kunnen worden. Blijf gezond en indien er ontwikkelingen zijn, houden we jullie op de hoogte.

Bestuur Climax