cdkamp 220pxNa vele succesvolle edities in voorgaande jaren organiseert de Activiteitencommissie ook dit jaar weer een kamp voor de CD junioren van Climax. Het kamp is dit jaar in het weekend van 30 juni t/m 2 juli en zal weer plaatsvinden op en rond het terrein van Climax. Je kunt je tot uiterlijk 21 juni inschrijven.

We starten op vrijdag 30 juni om 18.00 uur en eindigen op zondag 2 juli rond 16.00 uur. Tijdens het kamp staan sport, spel en natuurlijk een hoop lol centraal. Je overnacht in je eigen tent of in die van een vriend op het Climax terrein. De Activiteitencommissie heeft er al erg veel zin in, het wachten is op jouw inschrijving!

Het kamp kost €25,- per deelnemer. Als ouders en/of kinderen vragen hebben, dan kun je bij een van de CD trainers terecht of mail naar de vraag naar .

Om het kamp goed te organiseren hebben we minimaal 15 inschrijvingen nodig. Zorg er dus voor dat je mede atleten zich ook inschrijven!

QRcode 20mmInschrijven

We willen je inschrijving uiterlijk 21 juni ingevuld terug hebben. Dit kan door het strookje onderaan de formulieren (in het clubhuis naast de brievenbussen in die houten bakjes) aan een CD trainer te geven of in de witte brievenbus in het clubhuis te doen. Je kunt je ook online aanmelden. Klik hier of scan de QR code.

Na inschrijving ontvanden de deelnemers meer informatie over wat er mee genomen moet worden enz.

We hopen jullie allemaal 30 juni te zien bij weer een gezellig CD kamp.

de Activiteitencommissie