Op vrijdagavond 22 april kon er voor het eerst weer een fysieke Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in het clubhuis. De bestuursleden deden verslag van hun onderdeel en het financieel jaarverslag werd besproken. Jarno Beuving lichtte het adviesplan toe om baanatletiek naar een hoger niveau te brengen: een overtuigende aanpak om met goede begeleiding meer atleten aan onze club te blijven binden en uiteindelijk hogere aantallen Climax atleten in de nationale ranglijsten terug te zien. De suggestie werd gegeven om deze presentatie ook aan de ouders van jeugdatleten te geven.

Op de vraag wat de vereniging zal doen met het gereserveerde budget voor de afgelaste jubileumviering (60 jaar in coronajaar 2020), volgde een levendige discussie waarbij herinneringen aan het 50 jarig jubileumfeest werden opgehaald. De meerderheid wenst graag weer zo'n een gezamenlijke activiteit voor alle leden. Er zal voor de organisatie van zo'n prachtig evenement zeker een beroep worden gedaan op velen.

Ten slotte werd waardering uitgesproken voor enkele bijzondere leden.

 • Gert Beuving is benoemd tot Erelid voor zijn decennialange verdiensten voor de vereniging, onder andere voor PR en redactie van ons clubblad. Gert voegt zich als negende in een illuster rijtje.
 • Ook een bijzondere waardering voor Ron d'Hamecourt: hij is benoemd tot Lid van verdienste, onder andere voor zijn jarenlange trainersloopbaan en de opleiding van vele nieuwe looptrainers. Totaal heeft de vereniging nu tien van dergelijke Leden van verdienste.
 • Waarderingsspelden voor minstens 10 jaar lang vrijwilligerswerk waren er voor Eddy van Bemmel, Martijn Goddijn en Evert Schipper. Enkele andere trainers krijgen binnenkort nog zo'n waarderingsspeld uitgereikt.
 • Na twee jaar werden er weer enkele clubbekers uitgereikt. De waarderingsbeker is voor Jeroen Ros, die erg goed werk geleverd heeft voor inkoop en onderhoud van materiaal.
 • De talentbeker voor jongens gaat naar Twan Smit, die vorig jaar als C-pupil het eindklassement bij de BVC crossen won.
 • De talentbeker voor meisjes gaat voor de tweede keer naar Liv Pennock. Zij won twee sprintnummers bij de nationale D-spelen, het officieus NK voor D-junioren. Bovendien verbrak zij 5 clubrecords op de sprint en bij het kogelstoten.
  Het overzicht van alle clubbekers van vorige jaren staat hier.
 • Vanwege corona vond afgelopen jaar geen uitreiking van certifcaten voor club- en baanrecords plaats. Daarom werden dit keer de certificaten over zowel 2020 als 2021 uitgereikt. Celine van Heerikhuize was met 5 podiumplaatsen op NK's en 13 clubrecords de best presterende atlete. Liv Pennock, Dorine van Leeuwen en Jarno Beuving nemen ook een stapel certificaten mee naar huis. 
  Deze mensen kunnen hun certificaten in het clubhuis ophalen.
  • junioren: Jisze Diemer, Lisa Navarro, Liv Pennock, Eline Gerritsen, Celine van Heerikhuize, Dorine van Leeuwen, Joram vd Bospoort, Evelyn Navarro
  • senioren: Damian van Loo, Eva Hovenkamp
  • masters: Anne Wiersma, David Hemstede, Cynthia Koning, Johan Derriks, Micelle van Hooft, Melinde Hilberink, Alfred Gaasbeek, Kjel Postema, Jarno Beuving, Jurgen Versluijs, Nelly Beerepoot, Jan Bert Hartog, Leon Versluijs, Dolf Smid en Eddy van Bemmel. 

Vlak voor de sluiting werd afscheid genomen van bestuursleden Marieke van Hunen en Marc Reesink, die zich beiden bijzonder hebben ingezet voor de vereniging in afgelopen jaren. Geert-Jan Vogel en Anne Wiersma nemen hun plaats in het bestuur in. Wij wensen hen veel succes.
Na de vergadering volgde een gezellige borrel.

20220422 ALV1

20220422 ALV2

20220422 ALV3

20220422 ALV5

20220422 ALV6

20220422 ALV7