2017 6 bootcamp02 250pxSinds ruim een jaar heeft Climax een bootcampgroep op de maandagavond. Omdat de bootcampgroep veel nieuwe leden heeft, en ook steeds meer runners en baanatleten de bootcampgroep weten te vinden, is er een tweede groep op donderdagavond gestart!

Vanaf oktober kun je, behalve op maandagavond, ook op donderdagavond bootcampen. De donderdagtraining van 19.30 - 20.30 uur is onder leiding van Maurits Brethouwer. 

2017 6 bootcamp01 250pxWil je weten of het iets voor jou is? Kom dan gerust eens langs! Bootcamp is een training gericht op kracht en conditie. Omdat je het op je eigen niveau kunt doen, is het geschikt voor iedereen. Er wordt nooit veel hardgelopen. Dus ook als je met een loopblessure zit, kan het goed zijn dat bootcamp een prima aanvulling is op je herstel. Kom daarom gerust eens kijken of het iets voor je is.

Laat je vooral niet afschrikken door sommige filmpjes waarbij een drill sergeant iedereen door de modder laat kruipen. Je zult zien dat bootcamp bij Climax erg leuk is. Alle leeftijden, van 20 tot ver in de 60, hebben in dezelfde groep een leuke, op hun eigen niveau vermoeiende, training.