20160109 BVC pupillen 220pxLet op! Deze wedstrijd is afgelast! Klik hier voor meer informatie.

Op 14 januari a.s. organiseert Climax de derde BVC cross van dit seizoen. Het fraaie parcours is gelegen in de heuvelachtige bossen achter kasteel Hoekelum. Voor-inschrijving is tot de woensdagavond vóór de wedstrijd om 20:30 uur mogelijk met het web-inschrijfformulier.

Inschrijven

Voor-inschrijving is tot de woensdagavond vóór de wedstrijd om 20:30 uur mogelijk met het web-inschrijf-formulier. Eventueel, maar dit heeft niet de voorkeur, kun je tot een half uur voor je onderdeel na-inschrijven op de wedstrijdlocatie. Gebruik dan wel het na-inschrijfformulier dat je onderaan de pagina betreffende de wedstrijd in Ede op www.bvccircuit.nl kunt vinden.

20160109 BVC korte crossKoek-en-Zopie

Ook dit jaar is het Roparun Team van Climax Ede weer aanwezig met een koek-en-zopie kraam. Met de verkoop van koffie, thee, warme chocolademelk, soep en zelfgebakken taarten wordt geld ingezameld voor de Roparun. Met het opgehaalde geld worden goede doelen gesteund die palliatieve zorg verlenen aan mensen met kanker. Neem dus wat geld mee en steun het goede doel.

Klik hier voor meer informatie.