Na onderbreking van een jaar vanwege de corona maatregelen gaat het BVC circuit dit jaar door. De eerste cross vindt op 30 oktober in Veenendaal plaats. De Edese wedstrijd is op 8 januari.

Er zijn wel enkele aanpassingen ten opzichte van de gangbare procedure. Er zijn bijvoorbeeld vaste startnummers, meer ruimte tussen de groepen en elektronische tijdwaarneming, zodat de wedstrijden veilig georganiseerd kunnen worden.

De inschrijving is inmiddels geopend en zal voor de eerste cross op 22 oktober sluiten.
Enkele dagen na elke wedstrijd opent de inschrijving weer voor de volgende wedstrijd. Deze inschrijving sluit vervolgens op de laatste woensdagavond om 20:30 uur voor de betreffende wedstrijd.

Hierdoor heeft de organisatie de mogelijkheid om de startnummers te koppelen aan de chips. Deelnemers aan de cross krijgen eenmalig een startnummer, die ze alle wedstrijden moeten dragen.

De data van de crossen zijn:

30 oktober 2021 Veenendaal
11 december 2021 Wageningen
8 januari 2022 Ede
5 februari 2022 Rhenen


Belangrijk om te weten is dat de inschrijvingen dit jaar individueel plaatsvinden via de website, na-inschrijven ter plaatse is niet mogelijk.

De inschrijfkosten zijn € 10,00 voor pupillen, € 12,00 voor junioren en € 14,00 voor senioren en masters. De betaling gaat via automatische incasso.
Bij afmelding ná het sluiten van deze inschrijving volgt geen restitutie. De kosten voor een eenmalige wedstijd zijn gelijk aan de kosten voor het hele circuit!

De indeling in categorieën gebeurt aan de hand van de geboortedatum.

Voor meer informatie zie www.bvccircuit.nl