De BVC cross in Wageningen ging zaterdag 11 december gewoon door. Uiteraard met de nodige coronamaatregelen. Of de Edese cross ook doorgaat, blijft vooralsnog een vraagteken.

Gemeente Wageningen houdt er andere richtlijnen aan dan Gemeente Ede. In Wageningen kon de wedstrijd zonder QR code controle plaatsvinden. Bij de Horaloop eiste de gemeente wel controle van de QR code en dat zal waarschijnlijk ook voor de BVC cross in Ede gelden.

De vergunningen voor de BVC cross zijn aangevraagd, maar de organisatie heeft nog geen antwoord van de gemeente. Vooralsnog gaat de organisatie ervan uit dat de cross doorgaat met de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Maar dat kan zomaar veranderen. Dus houd de websites en social media goed in de gaten.

Voor de BVC cross in het Hoekelumse bos zoekt de organisatie, bij doorgang, nog wel vrijwilligers om die dag te helpen! Heb je tijd, geef je dan bijtijds als vrijwilliger op, 

Mocht er een stormloop zijn op de deelname, dan wordt de inschrijving vroegtijdig gesloten. Voor de cross in Wageningen was dit ook al het geval. Kijk ook daarom regelmatig op de websites en op social media.

Voor meer informatie zie ook www.bvccircuit.nl