logo CITY RUN EDE 400pxOp zaterdag 19 augustus 2017 is de tweede Spelenderwijs City Run Ede. Het is een gezellig hardloopevenement dat voor iedereen iets te bieden heeft. Vanaf woensdag 2 augustus kun je 3 weken achtereen gratis trainen bij Climax om je goed voor te bereiden op de Spelenderwijs City Run Ede. De trainingen, voor alle leeftijden en alle niveaus, zijn op de woensdagen 2, 9 en 16 augustus van 19.30 - 21.00 uur op de accommodatie van Climax.

De start en finish zal weer op ons evenementen terrein van het Raadhuisplein zijn. Er is een 1 km Kids Run voor kinderen t/m 12 jaar, een 4 km en 8 km loop met voor de allereerste keer exact dezelfde route als de Heideoptocht. Parcours dwars door het centrum van Ede heen dus. De route zal volledig afgesloten zijn.
Mensen die zelf niet kunnen of willen lopen worden natuurlijk gevraagd om de deelnemers langs het parcours te komen steunen!

De Spelenderwijs City Run Ede wordt als het ware de warming up van de Heideoptocht! Tevens zal de Spelenderwijs City Run Ede ook meedoen met het thema van de Heideoptocht dit jaar; ‘Liefde’.

Inschrijven: https://wetickets.shop/40/city-run-ede-2017.html