Climax-atleten Eric van Peppel uit de loopgroep van Marc Reesink loopt de halve marathon van Berlijn en baanatlete Rozemarijn Snijders doet mee aan Alpe d'HuZes om geld in te zamelen voor de strijd tegen de Ziekte van Parkinson c.q. kanker. Beide hebben daarvoor hun eigen reden!

Eric van de Peppel uit de loopgroep van Marc Reesink wil op 5 april samen met zijn zoon en zijn schoondochter de halve marathon van Berlijn lopen. In 2018 kreeg zijn vrouw de diagnose ziekte van Parkinson. Voor hen wel duidelijkheid naar een langdurig traject van klachten, maar niet direct de diagnose die je wilt horen. Met hun deelname aan de halve marathon van Berlijn willen ze geld inzamelen voor de Parkinson Vereniging. Elke bijdrage wordt gewaardeerd! 

Wil je hen steunen?

Ps: Eric en zijn zoon hebben een startbewijs kunnen bemachtigen, maar mijn schoondochter was een dag te laat! Ze zijn dus nog op zoek naar een startbewijs voor de halve marathon. Heb jij een startbewijs en ben je geblesseerd of ken je iemand, neem dan contact met Eric op:

Alpe D'huzes

rozemarijn alpe dhuzesClimax-atlete Rozemarijn Snijders en Nicole van Jaarsveld, allebij 18 jaar oud, gaan eind mei richting Frankrijk om de Alpe D'huzes te fietsen en te lopen.

De Alpe D'huzes is een berg waar jaarlijks een uniek sportief evenement word georganiseerd, waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Zij doen mee aan de Alpe d'Huzes voor alle mensen die overleden zijn aan deze stomme ziekte en hopen met een mooi geldbedrag een bijdrage te leveren aan het onderzoek naar kanker.

Wil je hen steunen?