2018 muurschildering clubhuis 220pxBegin vorige maand heeft Annemieke Tijsseling in de kantine bij Climax een prachtige wandschildering geplaatst. In de weken daarvoor is de muur door een stucadoor mooi glad opgeleverd, zodat zij haar werk extra mooi kon maken. En dat is het zeker geworden. Vijf atleten die een verschillende sport beoefenen, zijn uitgebeeld op de enorme wandschildering.

Annemieke geeft aan: "Het was voor mij ook een uitdaging. Ik had al wel vaker grotere werkstukken gemaakt, maar een afmeting van 5 bij 3 meter, was voor mij ook nieuw. Thuis heb ik een mooi ontwerp gemaakt en die met de beamer geprojecteerd op de muur. Dat was de basis voor de wandschildering. Verder was het kwestie van goed inkleuren en diepte aanbrengen".

Het stuk is nagenoeg alleen met een roller gemaakt. De vele reacties van de leden zeggen genoeg. Iedereen is erg enthousiast geworden over de mooie, kleurrijke versiering van onze kantine. 

Mocht je meer van Anniemieke's werk willen weten, of heb je wellicht een opdracht voor haar. Je kunt haar bereiken onder email: