Vandaag, vrijdag 8 januari, is het contract getekend tussen Sport BSO Knoet en AV Climax, waardoor Knoet in het gebouw en de accommodatie van Climax een Sport Buitenschoolse Opvang kan starten. Afhankelijk van de besluiten van de regering zal dat op zijn vroegst op maandag 18 januari plaatsvinden.

In eerste instantie zal de Sport BSO op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag kinderen op onze locatie gaan opvangen. Als de aanwas en bekendheid wat groter zijn, zal dat ook op woensdag- en vrijdagmiddag zijn. Voor meer informatie kun je terecht op hun website https://www.bsoknoet.nl/

Het bestuur van Climax is erg blij met deze ontwikkeling: we halen weer een jongere doelgroep in huis, die al op jonge leeftijd met onze atletieksport in contact wordt gebracht. En ook ouders, die onze locatie en sport misschien nog niet kenden, weten Climax zo te vinden. Daarnaast is het sportterrein overdag een groot deel van de tijd niet in gebruik, waar de BSO goed gebruik van kan gaan maken.

Op de foto staan: Senna en Josje (zij zullen in eerste instantie de Sport BSO gaan opstarten), Evert en Wiebe (voorzitter en penningmeester van Climax), en Anneke en Hans Zwartkruis (eigenaren van Sport BSO Knoet)