miniatuurposter JCI dinner in the sky 2019Op donderdag 27 juni 2019 organiseert JCI Ede (voorheen Juniorkamer) weer 'Dinner in the Sky'. Een unieke belevenis bij de Mauritskazerne in Ede waarbij je op grote hoogte niet alleen culinair, maar ook van de prachtige omgeving geniet. En dat is nog niet alles. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel: via NSGK worden 2 lokale atletiekverenigingen gesteund, Climax in Ede en VAV in Veenendaal, zodat daar (nog meer) gehandicapte kinderen kunnen sporten!

Wat is Dinner in the Sky?
Van 17.00 tot 00.00 uur brengt een kraan meerdere keren de tafel met 22 personen naar een hoogte van 50 meter. Daar kunnen gasten genieten van een ter plekke bereid diner door een chefkok of borrelen bij schemering met een goede wijn.

Liever met beide benen op de grond? Om 17.30 uur start ook het groundevent: gezellig netwerken, borrelen en diverse foodworkshops. Om 20.00 uur wordt de cheque overhandigd aan de goede doelen en om 21.00 begint het feest met DJ in de Mauritskazerne te Ede. Een prachtige locatie voor dit prachtige event! Voor meer informatie, ticketverkoop en sponsoring: www.dinnerintheskyede.nl en volg het via Facebook @dinnerintheskyede.

Over JCI Ede
JCI Ede is, als onderdeel van het wereldwijde netwerk Junior Chamber International, dé plek waar jonge ondernemende mensen tot 40 jaar elkaar ontmoeten. De ruim 20 leden werken graag aan hun persoonlijke ontwikkeling in een leerzame en gezellige omgeving. Daarnaast zetten wij ons graag in voor positieve veranderingen in de maatschappij en organiseren diverse evenementen zoals de Pubquiz, CollegeTour en Dinner in the Sky op 27 juni 2019.