Op zondag 7 mei vond in Veenendaal de eerste competitiewedstrijd van het seizoen voor de senioren plaats. Climax neemt zowel bij de mannen als vrouwen deel in de 2e divisie. Totaal behaalden zij drie eerste plaatsen en twee tweede plaatsen. De mannen werden in deze poule vijfde. Landelijk staan zij in de ranglijsten op een 21e plaats. 
Leon Versluijs won het speerwerpen met een afstand van bijna 60 meter. Geoffrey van Dipten werd tweede bij de 110 meter horden. Daniƫl Luchies maakte indruk door als 16 jarige een tijd van 54.29 seconden te lopen op de 400 meter. Ook bij het verspringen pakte hij de punten met een enorme verbetering van zijn PR. Emiel verraste door met 1.85 meter de punten te pakken bij het hoogspringen, goed voor een tweede plaats. Arris van Deelen liep een sterk PR op de 800 meter en werd daarmee vierde. Op de 5 km was er een spannende strijd tussen Mathias Meijer en David Hemstede, die Mathias uiteindelijk won.

Met slechts 7 atleten aan de start werden de Climax vrouwen uiteindelijk 12e in de poule. Landelijk staan zij nu 27e. 
Christel Heuseveldt won de 100 sprint (foto uit archief van vorig jaar), en werd derde op de 400 meter en vierde op de 200 meter. Voor de eerste wedstrijd waren dat prima tijden, met nog genoeg ruimte voor verdere verbetering.  Dorine van Leeuwen won het hoogspringen met een hoogte van 1,60 meter. En zij werd daarnaast op zowel speer als discus vierde, met een nieuw PR met de discus. Else Janssen bleef bij het hinkstapspringen slechts 4 cm verwijderd van haar PR. Carla Kalkhoven is nieuw in ons team en liep de 3000 meter in een nieuw PR. Jasmijn Timmer pakte de punten op hinkstapsprong en de 100 meter horden. Noortje Vos zat zowel bij de 100 meter sprint als bij het kogelstoten dicht bij haar PR. Ten slotte pakte Isa Wijdenes de punten bij het kogelstoten en zij was ook de slotloopster bij de Zweedse estafette.

De uitslagen staan hier.

De landelijke ranglijsten staan hier.