Zaterdag 24 april was het zover: De eerste baanwedstrijd van het seizoen 2021 voor de pupillen van Climax. Voor deze meerkamp met uitsluitend Climax pupillen hadden zich ruim 80 pupillen ingeschreven! Helaas mocht er geen publiek bij aanwezig zijn, maar dat heeft de pupillen niet weerhouden om te genieten van deze schitterende dag. Het heerlijke voorjaarszonnetje dat scheen op de baan, fanatieke pupillen en lachende gezichten waren de ingrediƫnten voor een geslaagde dag.

De pupillen krijgen in de komende weken tijdens de training allemaal een oorkonde uitgereikt met hun behaalde resultaten.

Omdat er geen publiek aanwezig mocht zijn, hebben de aanwezige jury-leden en begeleiders foto's gemaakt, zodat de niet aanwezige ouders toch nog iets kunnen zien van hun kind(eren). Deze foto's worden in het Flickr Album van Climax geplaatst: https://www.flickr.com/photos/climax-atletiek/albums. Op het moment van schrijven worden de foto's nog uitgezocht en daarna geplaatst. Het kan daarom zijn dat in de loop van de week er steeds meer foto's in het album zullen verschijnen. Houd dit album dus in de gaten.

Vanwege de privacy wetgeving zijn de foto albums niet openbaar. Om toegang te krijgen tot het Flickr Album van Climax is de instructie voor toegang hier te vinden: https://www.climax-atletiek.nl/commissies/instructie-flickr?highlight=WyJmbGlja3IiXQ==

Klik hier voor de uitslagen.