BVC Rhenen 2019-2020

De vierde en laatste BVC wedstrijd 2019-2020 vond plaats in Rhenen in de bossen bij de Leemkuil. Het weer was droog (met zo nu en dan een druppel regen) met een temperatuur rond de 10 graden Celsius. Het parcours was hier en daar modderig. Drie Climax atleten liepen zichzelf in deze wedstrijd naar de top drie. Vier atleten van Climax eindigde in het eindklassement bij de beste drie.

Bij de Jongens Pupillen C rende Twan Smit zich in de wedstrijd naar plaats twee. Hierdoor kon de eerste plaats in het eindklassement hem niet meer worden afgepakt. Iskander van Gelder liep zichzelf naar een gedeelde derde plaats bij de Jongens Pupillen A1, wat ook zijn positie in het eindklassement van deze BVC reeks is geworden.

Ondanks een zevende plaats bij de Jongens Junioren D2 van Levi van de Poll, waren zijn resultaten bij de drie andere BVC wedstrijden voldoende om in het eindklassement als derde te eindigen.

Na drie keer als eerste de finish gepasseerd te hebben, eindigde Arris van Deelen deze vierde wedstrijd (op kleine afstand) als tweede. In het algemeen klassement kon hij niet meer gepasseerd worden, waardoor hij bovenaan eindigde.

Alle uitslagen van het BVC seizoen 2019-2020 zijn hier te vinden: https://www.bvccircuit.nl/bvc/uitslagen/klassement-1920/