Vijf G-atleten van Climax, aangevuld met onze gast-atlete Laura, hebben gisteren hun beste beentje voor gezet tijdens de finale van de Stedenwedstrijden in Zutphen. Danique, Linda, Romy, Luciano en Jesaja en ons oud-lid Laura hebben op de zonovergoten baan van Hanzesport in Zutphen laten zien dat ze de zomervakantie goed doorgekomen zijn. In een vierkamp streden ze tegen de G-teams van AV'34 uit Apeldoorn en de thuisvereniging Hanzesport.

Vooral Luciano viel er op. Hij had van de vijf de grootste trainingsachterstand, maar ging met 4 PR’s op alle onderdelen weer huis terug.

Maar dat betekent niet dat de anderen minder presteerden. De PR’s vlogen je om de oren. Jesaja kwam met 6.60 meter met een 5 kilo kogel ook tot een nieuw PR. Danique pakte een PR op de beide loopnummers (80 en 400m), Linda pakte met een kogel van een kilo zwaarder een PR op kogelstoten en kwam dichtbij haar PR op de 80 meter en Romy had een mooi PR op de 400m en bij het kogelstoten zat ze slecht 3 cm onder haar PR.
Dus u ziet, een mooie start van de laatste wedstrijden na de zomervakantie.
Volgende week zetten ze natuurlijk deze lijn voort tijdens de clubkampioenschappen van Climax en zullen ze proberen hun andere clubgenoten voor te blijven.

Na afloop van de wedstrijddag werden alle G-atleten nog even extra in het zonnetje gezet. Op een heus podium kregen ze van de wedstrijdleider en mooie medaille omgehangen als beloning voor het harde werken.

20170923 G podium1

20170923 G podium2