Bij de finale stedenwedstrijd Athletic Champs voor pupillen was er goud in de categorie A pupillen en zilver in de categorie B, C en Mini pupillen. Op de atletiekbaan van AVA ‘70 in Aalten waren 3 Climax teams aanwezig. Naast de podiumplaatsen zijn er ook twee clubrecords verbroken.

In de categorie B, C en Mini pupillen eindigde het Climax team in Poule D op de eerste plaats. In het eindklassement waar alle poules met B, C en Mini pupillen bij elkaar zijn gevoegd, eindigde dit gecombineerde team met B, C en Mini pupillen op een knappe tweede plaats. Gefeliciteerd Chris de Vogel, Damian Jonkers, Elynn Olthof, Hailey Olthof, Jesse Leentvaar, Marit van de Bospoort, Maud Leentvaar, Shanna Jonkers, Sjoerd van Rheenen, Twan Smit en Jake Figuieredo van Herp.

Hoogtepunten waren er met twee clubrecords voor Sjoerd van Rheenen: M-bal (6.60m) en hoogspringen (1.15m).

Bij de A-pupillen eindigden beide Climax teams bovenaan in hun poule. Het A1-team bestaande uit Bernt Smit, Marnix van Burgsteden, Pepijn Vedder, Silvijn Laarhoven, Timo Cost en Toine Hermans eindigde in het eindklassement van A1 en A2 pupillen op een zesde plaats: een goede prestatie voor deze groep eerstejaars A pupillen.

Het A2-team met Edwin Vermeulen, Floris Vedder, Froukje van Rheenen, Jenthe Prummel, Kalle Brinkhuis, Larissa Middelhoven, Lorena Jonkers, Tess van Offeren, Tessa Visch en Tom de Vogel mocht plaatsnemen op de hoogste trede van het podium. Van harte gefeliciteerd!

De volledige uitslag van deze wedstrijd is na te lezen via deze link: Uitslagen

Finale Athletic Champs 2019 11

Finale Athletic Champs 2019 21

Finale Athletic Champs 2019 31

Finale Athletic Champs 2019 41