20190201 Climax sponsorbord Wilhelm 220pxWILHELM makelaars sponsort de Horaloop. Climax en WILHELM makelaars hebben op vrijdag 1 februari een sponsorcontract voor de periode van 3 jaar getekend. Gedurende deze periode zal de naam WILHELM makelaars aan onze Horaloop, die altijd eind november wordt georganiseerd, verbonden zijn.

Namens Climax werd het sponsorcontract getekend door voorzitter Evert Schipper (links op de foto) en penningmeester Wiebe Rengelink. Maurijn van den Berg (rechts) en Jeanette Wilhelm (midden) tekenden namens WILHELM makelaars.

WILHELM makelaars is gevestigd in Ede en heeft een jarenlange ervaring op gebied van ondersteuning bij aan- en verkoop van onroerend goed. Zowel voor privé als zakelijke doeleinden.

WILHELM makelaars zal in het bijzonder onze jaarlijkse Horaloop sponsoren. Zij hebben hier voor gekozen, omdat deze lokale activiteit en de publiciteit hieromtrent hen aanspreekt. Dat betekent ook dat Climax de komende 3 jaar in november de "WILHELM makelaars Horaloop" zal organiseren.

Het bestuur is heel erg blij met dit sponsorcontract en bedanken WILHELM makerlaars voor het in ons gestelde vertrouwen.