20160306 Start 600m LisaIn het Omnisport in Apeldoord worden deze winter weer de Try Out Games en de Intersport Jonker Nationale Indoor Wedstrijden georganiseerd. Indoorwedstrijden voor pupillen, junioren en senioren. De inschrijving voor deTry Out Games is al geopend. Climax is mede-organisator en daarom we ook op zoek naar juryleden en vrijwilligers.

Try Out Games

De feestdagen komen er weer aan, een tijd van gezelligheid, samen met vrienden en familie genieten van lekker eten en een drankje. En wat is er dan fijner om de dag ná kerst, dinsdag 27 december, weer lekker actief bezig te zijn tijdens een indoor atletiekwedstrijd in het Omnisport in Apeldoorn.

Op deze dag organiseren vijf atletiekvereniging uit de regio, waaronder Climax, de 2e editie van de Try Out Games. Deze wedstrijd werd in 2015 voor het eerst georganiseerd voor A/B Junioren en senioren, maar dit jaar zijn ook de C/D junioren van harte welkom! De wedstrijd begint om 12.00 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren. De inschrijving voor de try-out games is al op 22 november jl. geopend.

Intersport Jonker Junioren Nationale CD Indoor Wedstrijden

Verder willen wij alvast jullie aandacht vragen voor de Intersport Jonker Junioren Nationale CD Indoor Wedstrijden op zaterdag 21 en zondag 22 januari 2017. De inschrijving is geopend vanaf december 2016 tot en met 3 januari 2017.

Er kan worden deelgenomen aan maximaal drie onderdelen. In atletiek.nu kun je je wel voor vier onderdelen inschrijven, echter het vierde onderdeel mag alleen de 4×50 meter estafette zijn. Per team kan één atleet het gehele team inschrijven via www.atletiek.nu. Schrijf je toch in voor vier onderdelen dan is jouw inschrijving ongeldig en zal deze worden verwijderd!

Intersport Jonker Nationale Pupillen Indoor

De Intersport Jonker Nationale Pupillen Indoor vindt plaats op zondag 12 maart 2017 in het Omnisportcentrum in Apeldoorn. De wedstrijd zal starten om 10.00 uur. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via www.atletiek.nu en deze gaat begin januari 2017 open. Voor alle categorieën zal er een meerkamp met vier onderdelen worden georganiseerd. Het definitieve programma wordt bekend na sluiting van de inschrijving.

Voor meer wedstrijdinformatie zie http://www.indoorapeldoorn.nl/wp2012/

Vrijwilligers gezocht voor alle wedstrijden
We zijn voor deze vier wedstrijden nog op zoek naar:
• Juryleden
• Medewerkers wedstrijdsecretariaat /start- en meldburo
• Hulp materiaalploeg
• Cateringmedewerkers
• Fotograaf
• Medewerkers callroom.

Stuur voor aanmelden als vrijwilliger voor deze vier wedstrijden of voor informatie een mail naar  of naar Jan Gert Jansen (Climax), e-mail  

Graag duidelijk aangeven voor welke wedstrijd de aanmelding geldt en voor de C/D indoor vermelden of het zaterdag of zondag betreft, of (en dat hebben we natuurlijk het liefst) beide dagen.