Evenals voorgaande jaren sluiten we het indoorseizoen af met het bezoek aan een indoorwedstrijd in Dortmund. Op zondag 18 maart gaan we weer met een bus vol enthousiaste Climax-atleten en supporters naar een wedstrijd voor pupillen A, alle junioren en senioren.

Climax zal een gedeelte van de buskosten betalen, zodat het vervoer slechts €6,- per persoon zal zijn.

Schrijf je allemaal in, dan maken we er weer een gezellige dag van! Neem ook je ouders, broertjes en zusjes mee om te supporteren. Ook zij hoeven slechts €6,- voor de bus te betalen.

De tijd van vertrek uit Ede is 9.45 uur. We verwachten dat we rond 21.00 uur weer bij Climax terug zijn. Als je liever met eigen vervoer gaat, kan dat natuurlijk ook.

De wedstrijd begint om 13.00 uur in de Helmut-Körnig-Halle, Strobelallee, in Dortmund. Het laatste onderdeel begint om 18.05 uur.

De onderdelen waar je uit kunt kiezen zijn:

tijdschema indoor dortmund 18032018

Bij de loopnummers is elektronische tijdwaarneming. Bij hoogspringen gelden in een aantal categorieën aanvangshoogten, overleg eventueel met je trainer of je daaraan kunt voldoen. Meer informatie vind je op: http://www.dortmunder-leichtathletik.de/halle/

Inschrijfgeld

Pupillen € 3,00 per onderdeel en estafette €5,50
Junioren CD € 3,- per onderdeel en junioren AB €4,- per onderdeel
Senioren €5,- per onderdeel

Betaling

Contant in het clubhuis voordat we vertrekken, zodat we in Dortmund alles in één keer kunnen betalen. Het geld voor de bus wordt door Climax van je rekening afgeschreven.

Inschrijven

Vul het inschrijfformulier in en verzend dit uiterlijk 23 februari.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Voor de loopnummers graag ook je PR doorgeven, zodat je in de juiste serie kunt worden ingedeeld.
Voor de busmaatschappij heb ik een lijst met alle passagiers nodig inclusief de geboortedatums, dus graag volledig invullen!

Iedereen die zich inschrijft, atleet of supporter, moet een geldig reisdocument hebben: een paspoort of een identiteitskaart. Aangezien de controles bij de grens worden verscherpt lijkt het me goed om dit alvast te controleren.

We hopen dat veel atleten zich inschrijven voor deze wedstrijd, dan wordt het vast weer een heel gezellige dag.

Nelly Beerepoot-Commandeur

Wedstrijdcommissie Uitwedstrijden (WCU)
tel: 0317-423570