kamp cd junioren tenten 220pxNa vele succesvolle edities in de voorgaande jaren organiseert de Activiteitencommissie ook dit jaar weer een kamp voor de CD junioren van Climax. Het kamp is dit jaar in het weekend van 6 juli t/m 8 juli. Je kunt je tot uiterlijk 27 juni inschrijven.

Het kamp is dit jaar in het weekend van 6 juli t/m 8 juli en zal weer plaatsvinden op en rond het terrein van Climax. (Je overnacht in je eigen tent of die van een vriend op het Climax terrein.) Tijdens het kamp staan sport, spel en natuurlijk een hoop lol centraal. We starten op vrijdag 6 juli om 18:00 uur en eindigen op zondag 8 juli rond 16:00 uur.

Het kamp kost € 25,- per deelnemer. Wanneer ouders en/of kinderen vragen hebben, vraag het dan aan één van de CD trainers of mail naar het e-mailadres van de Activiteitencommissie ()

Om het kamp te organiseren hebben we minimaal vijftien inschrijvingen nodig. Zorg er dus voor dat al je mede atleten zich ook inschrijven! Klik hier om je in te schrijven.

In de laatste weken voor het kamp zal er verdere informatie komen over dingen als de betaling en wat er allemaal mee moet worden genomen.

Wij zien jullie graag allemaal 6 juli!

De Activiteitencommissie