2017 krachthonk 02Het krachthonk is in de zomermaanden weer eens door een groep atleten en vrijwilligers onderhanden genomen. Er is veel meer ruimte gecreĆ«erd, zodat meer atleten tegelijkertijd kunnen trainen. Wil je ook een keer een kijkje nemen in het krachthonk?

Er zijn enkele apparaten weggehaald die weinig werden gebruikt, inclusief de turnbrug. Hiervoor zijn een handig rek voor de gewichten, enkele nieuwe gewichten en rubberenmatten terug gekomen. Daarmee zijn twee krachtplateaus gecreƫerd, waardoor meerdere atleten tegelijkertijd kunnen trainen.

Wil je ook een keer een kijkje nemen in het krachthonk? Als extra training naast je looptrainingen of als aanvulling op je baantrainingen. Dat kan op maandag en woensdag vanaf 19:00 (alleen voor ervaren atleten met een schema).

Vanaf woensdag 6 september is er elke woensdagavond onder begeleiding van Maurits Brethouwer een krachttrainingsgroep voor "beginners" of atleten die onder begeleiding willen trainen. Dit is voor aankomende B junioren en hoger. Stuur Maurits vooraf even een mailtje (), zodat hij weet dat je komt en een schema voor je kan maken.