Op zondag 22 mei aanstaande kun je Nederlandse topatleten en talenten in actie zien tijdens de seniorencompetitie bij Climax. De wedstrijd start om 11.00 uur. Publiek is van harte welkom om de atleten van dichtbij aan te moedigen en mee te genieten van de prestaties die geleverd gaan worden.

De top in actie

Bij de dames-estafette (4x100meter) zullen we onder andere olympisch atlete Eva Hovenkamp en toptalenten zoals Christel Heuseveldt en Celine van Heerikhuize aan de start gaan zien. Bij de mannen komen onder andere Joram van de Bospoort en Geoffrey van Dipten in actie. Ook op diverse loopnummers en andere onderdelen zoals hoogspringen, horden, verspringen, speerwerpen en kogelstoten is Climax goed vertegenwoordigd. De Climax-atleten gaan de strijd aan met andere Nederlandse topatleten zoals Sawa Bezelev (Athlos - Harderwijk) en Tess van Randtwijk en Lauri Hulleman (beiden AV’34 - Apeldoorn).

Belangrijke voorbereiding op de finale

De competitiewedstrijd van komende zondag is een belangrijke voorbereiding op de finalewedstrijden in juni. Het gaat op het moment heel goed met Climax. We zien duidelijk een stijgende lijn in de prestaties. Bij de laatste competitiewedstrijden stonden er op verschillende onderdelen Climax-atleten op het podium en er werden diverse clubrecords verbroken. Dat belooft wat voor de wedstrijd aanstaande zondag; die wil je niet missen!