20180126 team lef blond winnaar nieuwjaarsquiz 220pxVoor de nieuwjaarsquiz-avond, ofwel de nieuwjaarsborrel nieuwe stijl, was veel animo. Elf teams hadden zich aangemeld voor de nieuwjaarsquiz. De quiz was georganiseerd door Ben (van Oeveren) en Marieke (van Hunen). Gemakkelijke vragen waren er nauwelijks, want wie weet "Welke landen horen bij de Verenigde Arabische Emiraten ?" en "Wat is de munteenheid van Hongarije?"

Team Lef & Blond, een verbastering van het Belgische biertje, werd eerste. Zij hadden Kimberley Bos als joker ingezet en dat scheelde nogal veel punten. Ook maakte het team veel lawaai, wat de andere teams nogal afleidde. Maar gefeliciteerd! Het team Lef & Blond bestond uit Frank Fontaine, Folbert Pijper, Jarno en Davey Beuving, Jolanda Zwart en Kimberley Bos, 20180126 uitreiking certificaten records 2017die, voordat ze naar Oostenrijk vloog voor de laatste voorbereiding op de Olympische Winterspelen, voor de gezelligheid nog even bij Climax met de quiz meedeed.

Voorafgaand aan de quiz werden de certificaten voor indoor en outdoor clubrecords en podiumplaatsen bij NK/EK/WK uitgereikt. Peter Navarro, de coördinator Statistiek van Climax, deelde 74 certificaten uit aan Climax-atleten die in 2017 een clubrecord hebben verbeterd of geëvenaard. Voor podiumplaatsen bij een NK ontvingen 13 atleten of estafetteteams een certificaat en Margreet Takken ontving een certificaat voor haar gouden medaille bij het WK Masters.