nightrun2016 220pxSamen met Climax organiseert Runnersworld Ede op zondag 18 december 2016 de Night Run. Een gezellig loopevenement in het donker met een afstand van ongeveer 5 en 8 kilometer. De keuze van de afstand kan op de avond zelf bepaald worden. We starten 19.30 uur.

De Night Run steunt KiKa met € 2,50 per deelnemer. KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderkanker naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Door jouw deelname aan de Runnersworld Night Run help je mee aan wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. De strijd tegen kinderkanker winnen we samen!

Meld je aan voor de Night Run (inschrijfgeld is € 10,-) en geniet van een gratis hoofdlampje en glow-goodies, een kortingsbon van 20 euro voor nieuwe hardloopschoenen bij Runnersworld Ede en heel veel fun.

Tevens hebben we voor de meest opvallende en/of ludiek verklede/verlichte deelnemer nog een leuke prijs.

De officiële inschrijving is gesloten. Inschrijven kan alleen nog via of in de winkel!

Vrijwilligers gezocht

Voor de organisatie van dit evenement zoekt Climax weer vrijwilligers. We hebben ongeveer 30 vrijwilligers nodig, waaronder een aantal verkeersregelaars. De vrijwilligers zijn ongeveer van 18.45 tot 21 uur bezig. Wij hopen dat we wederom een beroep op u mogen doen! Voor vragen kunt u terecht bij Marieke van Hunen van de vwc of bij Evert Schipper van het bestuur van Climax.

Klik hier om je op te geven als vrijwilliger.