De eerste BVC wedstrijd 2019-2020 in Veenendaal is voor Climax succesvol verlopen. Op deze schitterende dag (+16°C, zon) eindigden maar liefst 6 Climax atleten in de top 3 van hun categorie. Het parcours op locatie Kwintelooijen is flink pittig en hier en daar lagen aardige modderpoelen.

De eerste top 3 positie tijdens deze wedstrijd was voor Amber Sterk (3e) bij de Meisjes pupillen Mini. Bij de Jongens pupillen Mini was de tweede plaats voor Lucas Laport. Bij de Jongens pupillen C was de snelste tijd van Twan Smit. Iskander van Gelder (Jongens pupillen A1) liep naar een tweede tijd.

Bij de junioren (Meisjes junioren B) rende Celine van Heerikhuize naar de derde tijd en was Arris van Deelen de snelste bij de Jongens junioren A. 

Naast deze zes top 3 posities zaten een aantal andere Climax atleten hier dicht in de buurt op een afstand tussen de 7 en 17 seconden. Dit beloofd nog wat voor de komende drie BVC wedstrijden. Na de vierde wedstrijd wordt een eindklassement opgemaakt aan de hand van de beste drie prestaties per persoon in de vier BVC wedstrijden.

Uitslagen

BVC Veenendaal 2019 2020 Start