Op zaterdag 13 mei namen 36 Climax pupillen verdeeld over 5 teams deel aan de stedencompetitiewedstrijd in Deventer. Het was weer een gezellige wedstrijd met ereplaatsen in de poules voor de teams in alle categorieën. Bijzondere individuele vermeldingen zijn er voor Niels van Rheenen (A pupil), Jarno Gerritsen (C pupil) en Sjoerd van Rheenen (mini pupil).

De A pupillen waren verdeeld over drie teams. Het gemengde Climax/Ciko-team werd vierde in de poule. De andere teams veroverden een mooie tweede plaats in hun poules. Bij het slingeren wist Niels van Rheenen een nieuw Athletics Champs record te halen door 22 meter ver te slingeren met de oefendiscus van 600 gram.

Het B & C pupillen combinatie team werd tweede in hun poule, waar de Climax/Ciko mini pupillen heel knap direct volgde in dezelfde poule met een derde plaats. Sjoerd van Rheenen wist in dit team al 900 meter te rennen binnen 4 minuten, waarmee hij het beste was van alle mini-pupillen. Bij de C pupillen verbeterde Jarno Gerritsen bij medicienbal stoten zijn eigen Athletics Champs record van de vorige keer door 5,50 meter ver te stoten.

De volledige uitslag is na te lezen op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/10151/319/

20170513 A pup podium

20170513 podium A pup

 

20170513 BC en mini pup