Op zaterdag 19 september 2020 was daar eindelijk de eerste pupillen outdoor wedstrijd van dit jaar. Ruim 70 Climax pupillen gingen van start in deze Athletic Champs wedstrijd. Met prima weer, zonnig en +22 graden Celsius, was het heerlijk om sinds lange tijd weer in wedstrijdvorm op de baan te staan.

Van mini-pupillen tot en met pupillen A2 werd er fanatiek gestreden en werden er veel persoonlijke records verbeterd. Ook werden er enkele clubrecords verbroken. Larissa Middelhoven (Meisjes Pupillen A2) verbeterde het clubrecord Slingeren (23m). Bij de Jongens B Pupillen verbrak Luca Koops het clubrecord Medicienbal (6.80m) en Jesse Leentvaar het clubrecord Vortex (29m). Ook bij de Jongens C Pupillen werden er 2 clubrecords verbroken. Twan Smit verbeterde het record op de 40m horden (7.7s, HT) en bij het verspringen (3.30m).

De wedstrijd werd afgesloten met het onderdeel meters maken (4 minuten voor de Pupillen Mini, C en B, 6 minuten voor de Pupillen A1 en A2). We kunnen spreken van een geslaagde voorbereiding voor de clubkampioenschappen over 2 weken (3 oktober 2020).

Climax Ede Pupillenwedstrijd 60m sprint

Climax Ede Pupillenwedstrijd 2020

Climax Ede Pupillenwedstrijd verspringen