Ruim 80 pupillen van Climax hadden zich ingeschreven voor de onderlinge pupillenwedstrijd van Climax op zaterdag 5 juni 2021. Ondanks dat er nog steeds geen toeschouwers bij aanwezig mochten zijn, was het een geslaagde dag met enthousiaste pupillen en blije gezichten.

Van ienieminie pupillen tot en met pupillen A2 werd er fanatiek gestreden. Veel persoonlijke records werden verbeterd en na de wedstrijd kregen de pupillen allemaal een ijsje en een oorkonde uitgereikt met daarop hun behaalde resultaten.

De uitslagen van de wedstrijd zijn hier terug te vinden: Uitslagen Pupillenwedstrijd 5 juni 2021

Omdat er geen publiek aanwezig mocht zijn, hebben de aanwezige jury-leden en begeleiders foto's gemaakt, zodat de niet aanwezige ouders toch nog iets kunnen zien van hun kind(eren). Deze foto's worden in het Flickr Album van Climax geplaatst: https://www.flickr.com/photos/climax-atletiek/albums. Op het moment van schrijven worden de foto's nog uitgezocht en daarna geplaatst. Het kan daarom zijn dat in de loop van de week er steeds meer foto's zullen verschijnen. Houd dit album dus in de gaten.

Vanwege de privacy wetgeving zijn de foto albums niet openbaar. Om toegang te krijgen tot het Flickr Album van Climax is de instructie voor toegang hier te vinden:  https://www.climax-atletiek.nl/commissies/instructie-flickr?highlight=WyJmbGlja3IiXQ==