starttorun2 350pxHeb je je ook voorgenomen om meer te gaan sporten en lijkt hardlopen je leuk? Vind je het echter ook zo moeilijk om die eerste stap te maken? Dan is Start to Run misschien iets voor jou. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Start to Run begint op 11 maart a.s. en maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

In samenwerking met Runnersworld EDE verzorgt Climax tweemaal per week groepstrainingen. Bij de landelijke Start to Run wordt er één keer per week in groepsverband getraind. Bij Climax kun je dus kiezen tussen de zaterdag of maandag, maar je kunt ook op beide dagen meelopen. Dus tweemaal trainen per week is ook mogelijk, zonder extra kosten!

Samen met “medebeginners” ga je zeven weken lang op zaterdagochtend (9.30 uur) en/of maandagavond (19.00 uur) hardlopen. Je komt op mooie plekjes bij jou in de omgeving en je traint onder begeleiding van een professionele hardlooptrainer van Atletiekvereniging Climax. Dé manier om gezellig, leuk en sportief over die drempel heen te gaan. Eerste training start op zaterdag 11 maart om 9.30 uur.

Voorafgaande aan de eerste training is er voor de deelnemers nog een informatie- en kennismakingsavond. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 7 maart. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging na inschrijving.

HET KOST JE SLECHTS € 49,50!!!

En je ontvangt:
- 7 weken looptraining met begeleiding van een professionele trainer
- huiswerkondersteuning via de Hardlopen.NL App met audiocoaching
- een functioneel en cool hardloopshirt
- de complete Hardloopgids voor beginners (bijna 200 pagina's!) vol tips en weetjes en een mini-abonnement op het tijdschrift Runner's World (3 edities)
- deelname aan de Start to the Finish loop waarmee we gaan bewijzen dat ook jij 3 kilometer kan hardlopen!
- 4 maanden lidmaatschap bij de Atletiekunie (hierdoor ben je o.a. verzekerd tijdens de trainingen)

EN WAT LEVERT START TO RUN JOU OP?

Na 7 weken:
- loop jij 25 minuten aaneengesloten
- ken je jouw tempo
- heb je de juiste loophouding en techniek
- ben je fitter en gezonder
- ben je (nog) beter op gewicht
- heb je loopmaatjes
- kun je alleen of samen verder
- en ben je trots op jezelf

Als je interesse hebt, vraag in de winkel (Brouwerstraat 118, 6712 AA Ede) even naar meer informatie of bel ons: 0318-610348

Inschrijven en overige informatie via: https://www.yakultstarttorun.nl/inschrijven