starttorun2 350pxSamen met 'medebeginners' ga je zeven weken lang op zaterdagochtend (9.30 uur) en/of dinsdagavond (19.00 uur) hardlopen. Je komt op mooie plekjes bij u in de omgeving en traint onder begeleiding van professionele hardlooptrainers van Atletiekvereniging Climax. Dé manier om gezellig, leuk en sportief over die drempel heen te gaan!

De eerste training start op dinsdag 27 maart a.s. en begint met een informatie- en kennismaking gedeelte in de Runnersworld winkel in Ede. Hierdoor zal ook de eerste training vanuit de Runnersworld winkel plaatsvinden. De volgende trainingen starten op de accommodatie van atletiekvereniging Climax.

Let op, bij de landelijke Start to Run wordt er één keer per week in groepsverband getraind. Climax en Runnersworld Ede verzorgen tweemaal per week een training zonder extra kosten. Je kunt bij ons dus kiezen tussen de zaterdag en dinsdag, maar u kunt ook beide dagen meelopen.

Als interesse hebt, vraag bij Runnersworld Ede (Brouwerstraat/Kuiperplein) even naar meer informatie of bel: 0318-610348.

Inschrijven en overige informatie via:
https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/climax
of http://www.runnersworldede.nl