Climax - 2e Athletic Champs Stedenwedstrijd 2018 Deventer - Warming UpIn Deventer bij de tweede Athletic Champs Stedenwedstrijd (regio 18/19) waren vier teams met Climax pupillen aanwezig om onder een stralende zon aan de wedstrijd te beginnen. Met drie podiumplaatsen was het een succesvolle dag voor de pupillen.

De C- en Mini-pupillen waren in een zware poule met teams van B- en C-pupillen ingedeeld en werden hier knap vierde met een minimaal verschil in punten ten opzichte van de derde plek. Een knappe prestatie van Damian Jonkers, Elynn Olthof, Hailey Olthof, Jesse Leentvaar, Lisa van den Heuvel, Sayari Kinuthia, Sjoerd van Rheenen en Sophie Ansink.

Een bijzondere vermelding bij dit team is er voor Sjoerd van Rheenen met een Athletic Champs clubrecord bij het hoogspringen (1,00m) en een evenaring van het Athletic Champs clubrecord bij het verspringen (2,85m)

In poule D werd team 15 van Climax (aangevuld met 3 Arena pupillen) eerste met een flink puntenverschil ten aanzien van de tweede plaats. Een schitterende prestatie van Climax pupillen Bernt Smit, Larissa Middelhoven, Pepijn Vedder, Silvijn Laarhoven en Tessa Visch.

Een derde plaats was er in poule B voor de A1-pupillen van Climax. Dit mag met recht een goede prestatie genoemd worden omdat de andere teams in deze poule uit 2e jaars A pupillen bestonden. Gefeliciteerd Edwin Vermeulen, Froukje van Rheenen, Gabriel Sperber, Jenthe Prummel, Kalle Brinkhuis, Lorena Jonkers, Sebastiaan Haagsma en Tom de Vogel.

Voor de A2-pupillen van Climax was er in poule A de hoogste plaats op het podium. Daniel Luchies, Giel van As, Marlinde Haagsma, Reinier Dijksma, Sofie Verhoeven, Stijn Vroegh en Stijn van der Spoel hebben dit samen klasse gedaan.

Mede door drie podiumplaatsen, veel persoonlijke records bij de pupillen, een nieuw clubrecord en een stralende zon was de tweede Athletic Champs stedenwedstrijd zeer geslaagd.

Alle uitslagen zijn hier te vinden: Uitslagen 2e Athletic Champs Stedenwedstrijd 2018 in Deventer

Climax - 2e Athletic Champs Stedenwedstrijd 2018 Deventer - Warming Up

Climax - 2e Athletic Champs Stedenwedstrijd 2018 Deventer - Horden

Climax - 2e Athletic Champs Stedenwedstrijd 2018 Deventer - Hoogspringen

Climax - 2e Athletic Champs Stedenwedstrijd 2018 Deventer - Meters maken

Climax - 2e Athletic Champs Stedenwedstrijd 2018 Deventer - Medicienbalstoten