Op zaterdag 8 april namen 33 Climax pupillen verdeeld over 5 teams deel aan de  stedencompetitiewedstrijd in Arnhem. Het was weer een gezellige wedstrijd met een ereplaats voor het C pupillen team. Bijzondere individuele vermeldingen zijn er voor Lisa Navarro, Larissa Middelhoven,  Silvijn Laarhoven en Jarno Gerritsen.

Van alle B- en C-pupillen teams is het Climax team bestaande uit enkel C- en mini-pupillen heel knap 3e geworden. Dat belooft nog wat voor de toekomst! Uit dit team scherpte Larissa Middelhoven haar eigen Athletics Champs clubrecord bij vortexwerpen verder aan naar 17,50 meter. Jarno Gerritsen en Silvijn Laarhoven evenaarden het clubrecord bij de 40 meter sprint met een handgeklokte tijd van 7.3 seconden. Jarno evenaarde met een hoogte van 85 cm ook het record bij het hurkhoogspringen.

Bij de A pupillen zette Climax drie teams in. De drie teams zijn 5e, 6e en 7e geworden van de 10 teams in totaal. Bijzonder hierbij is dat juist het eerstejaars-team de hoogste klassering behaalde. Lisa Navarro blonk uit op de 6 minuten duurloop door als eerstejaars A pupil het Athletics Champs record van Celine van Heerikhuize te evenaren met een afstand van 1525 meter.

De volledige uitslag is na te lezen op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/11203/319/

20170408 pupillen 6 min

20170408 pupillen