Bij de Keuzemeerkamp voor pupillen, de spring sprint driekamp en werpdriekamp voor junioren op zaterdag 7 september in Deventer werden verschillende pr’s verbroken en waren er drie podiumplaatsen voor Climax atleten (1e plaats Liv Pennock, 3e plaats Ian Pennock en Jisze Diemer).

Liv Pennock pakte bij de keuzemeerkamp voor pupillen (Meisjes Pupillen A2) de 1e plaats in het algemeen klassement. Met 2.146 punten won ze met overmacht en pakte ze een pr op de 1.000 meter. Van de 4 onderdelen in de meerkamp, won ze er 3.

Bij de Meisjes Pupillen B won Hailey Olthof het onderdeel Bal Werpen (17.22m) en verbeterde 3 pr’s (bal, verspringen, 1.000 meter). Elynn Olthof pakte de 3e plaats met Bal Werpen bij de Meisjes Pupillen C en eindigde met een minimaal verschil in punten net buiten de top 3 in het algemeen klassement. 

Ian Pennock werd bij de spring sprint driekamp (Jongens Junior C) 3e met als hoogtepunt het onderdeel 100m horden waar hij de 2e tijd en een pr (16:14) liep. In deze categorie eindigde Jesse Haak op de 5e plaats in het algemeen klassement.

Brons was er ook voor Jisze Diemer bij de spring sprint driekamp (Meisjes Junior C) met als hoogtepunt een 2e plaats bij het onderdeel verspringen.

In de categorie Meisjes Junior D was er een 5e plaats voor Lisa Navarro en een 8e plaats voor Marlinde Haagsma. Lisa Navarro pakte de overwinning bij de 60m sprint. 

Dorine van Leeuwen werd 4e bij de werpdriekamp voor junioren (Meisjes Junior C). Evelyn Navarro (9e) moest de wedstrijd helaas halverwege staken, maar heeft desondanks toch mooie prestaties neergezet.

Meer foto’s van de wedstrijd zijn te zien op de Climax Flickr pagina.

De volledige uitslagen van deze wedstrijden zijn na te lezen via deze links: 
Pupillen - Spring Sprint Junioren - Werpdriekamp Junioren

Keuzemeerkamp Deventer 2019 11

Keuzemeerkamp Deventer 2019 31

Keuzemeerkamp Deventer 2019 41

Keuzemeerkamp Deventer 2019 21