trailrun 1Het parcours van het BERGRACE TRAILRUN WEEKEND in Lunteren op 8 en 9 april is uitdagend en zeer mooi. De korte steile klimmen bij de zandafgraving, de langere hellingen in het bos en het rulle zand bij de zandverstuiving vragen om een goede voorbereiding. Atletiekvereniging Climax wil je graag hierbij helpen

AV Climax biedt je op vier zaterdagen voorafgaand aan het Trailrun Weekend een trail training aan. De trail trainingen zijn op zaterdag 11, 18 en 25 maart om 9.30 uur bij de accommodatie van Climax aan de Sportparkweg in Ede.

Op zaterdag 1 april is het verzamelpunt, in Lunteren, op de parkeerplaats bij de nieuwe uitkijktoren aan de Hessenweg t/o Recreatiepark de Goudsberg.(aanvang eveneens om 9.30 uur). Na afloop is er een flesje water of sportdrank.

trailrun 2De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers van Climax en zijn afgestemd op deelname aan de 8 en de 16 km.

Meer informatie wordt eind februari op deze website gepubliceerd. Houd deze dus in de gaten.

Wij hopen je te mogen begroeten op één (of meer) van de voorbereidende trainingen voor het Trailrun Weekend in Lunteren.