Op zondag 21 mei vond in Ede de tweede competitiewedstrijd voor senioren plaats. In prachtige weersomstandigheden streed Climax in een poule van 12 teams in de tweede divisie. De mannen deden goede zaken: zij werden vierde in deze poule en staan in de landelijke ranking op de 16e plaats. Bij de vrouwen wordt het gemis van een aantal sterke atleten gevoeld: zij staan nog net boven de streep om degradatiewedstrijden te voorkomen. In de poule werden zij tiende en landelijk staan zij op een 28e plaats van de 34 teams. 

Bij de individuele prestaties vielen drie top 3 klasseringen op. Geoffrey van Dipten won de 400 m horden met ruime voorsprong en Emiel Reesink won het hoogspringen. Arris van Deelen werd derde op de 3000 meter steeplechase. Er was een nieuw clubrecord voor Mathias Meijer, die als Master 35+ op de 1500 meter met 4:13.62 minuten net iets sneller liep dan David Hemstede in 2016. Erik Schipper liep ondanks een forse tegenwind een PR op de 200 meter sprint. Emiel Reesink haalde een flink stuk van zijn PR af op de 400 meter sprint. Martijn de Jong telde ruim een meter op bij zijn oude PR bij het kogelstoten.
Het Climax damesteam verwelkomde Linda Hulsbeek die in het verleden voor andere verenigingen uitkwam. Jasmijn Timmer verbeterde haar PR bij het kogelslingeren en polsstokhoogspringen. 

Uitslagen van deze wedstrijd: hier

Landelijke competitiestand: hier

Er is een foto-album geplaatst op Flickr.  Nog geen toegang? Kijk dan hier.