De Wageningse vereniging Pallas '67 organiseerde op zondag 23 april op de Edese accommodatie de eerste competitiewedstrijd voor junioren U20/U18 (voorheen AB junioren). Helaas was er bij de jongens geen Climax afvaardiging. De meiden zetten prima prestaties neer tijdens mooie weersomstandigheden. Er was een clubrecord op de 4x400 meter: Celine van Heerikhuize, Lorena Jonkers, Dorine van Leeuwen en Jisze Diemer zetten een winnende tijd neer van 4:05.28 minuten. Jisze won ook de 400 meter horden in een nieuw clubrecord en Celine won zoals verwacht de 800 meter.

Er waren ook vier derde plaatsen voor Climax. Liv Pennock (U16) werd derde bij de 100 meter en 200 meter sprint. Dorine werd derde bij het hoogspringen. En Larissa Middelhoven (U16) werd derde bij het kogelstoten.

Dorine wierp zich op als vrijwilliger voor het polsstokhoogspringen en kon tevreden terugkijken op haar eerste wedstrijd op dat onderdeel. Lisa Navarro kon zonder noemenswaardige training een PR neerzetten bij hinkstapsprong. En het team was blij met Noa van Heerikhuize die als U16 atlete de 3000 meter liep, wat Noa ook meteen een clubrecord opleverde bij de U16 atleten.

In deze poule werden de Climax meiden vierde. Landelijk staan zij op een verdienstelijke 15e plek.

De uitslagen staan hier.
De landelijke competitiestand staat hier.
En hier staat een foto-album. Geen toegang? Klik dan hier.