icon ClubAppVia de Climax ClubApp hebben leden alle clubactiviteiten en het club- en bondsnieuws altijd binnen bereik. Dit maakt het voor leden een stuk gemakkelijker om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen de vereniging speelt.

Alles m.b.t. atletiek en hardlopen in één app. De app bevat diverse onderdelen zoals clubnieuws, nieuws Atletiekunie, social media (Facebook en Instagram), fotoalbums (Flickr, Facebook en YouTube), diverse handige websites, agenda en meer. Bovendien kunnen de gegevens in de ledenadministratie worden gecontroleerd en aangepast.

Voor een optimaal gebruik adviseren wij de meldingen in de app aan te zetten.

De app kan gratis gedownload worden in de Appstore of Google Play. Hij heet ClubApp. Na het invoeren van je mailadres (degene die bij Climax geregistreerd staat) en zelfgekozen wachtwoord krijg je een bevestigingsmail.

Let op: Een aantal leden staan met een dubbel e-mailadres in de ledenadministratie. Zij kunnen alleen inloggegevens opvragen met het 1ste e-mailadres. Om dit op te lossen zouden (bijv.) ouders de inloggegevens met elkaar kunnen delen.

Bij vragen neem contact op met de ledenadministratie via .